Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a Benter-07 Kft-nél

A kedvezményezett neve: Benter-07 Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a Benter-07 Kft-nél

 

A támogatás összege: 12 904 250 Ft Ft

 

A projekt:

 

A Benter-07 Kft. a projekt keretein belül főtevékenységéhez, a fűrészárugyártáshoz szorosan kapcsolódó munkagépet kíván beszerezni. A támogatás segítségével lefolytatott munkagépkezelői képzés segítségével pedig még több munkavállaló lesz alkalmas kezelni a társaság tulajdonában lévő munkagépeket, ezáltal nő a vállalkozás rugalmassága, munkavállalói kompetenciája, ami közvetve hozzájárul a társaság termelékenységének javulásához. Az eszközbeszerzés során egy NEWSILVER D 10/500 típusú raklapszögező gép kerül a vállalkozás birtokába. A raklap elkészítésének feladatát eddig manuálisan végezték kollégáink, de ez rendkívül energiaigényes feladat, ezáltal nem tudtak annyi terméket legyártani, mint amennyire szükség lenne. Nem szabad elfelejteni, hogy rendkívül magas a szakemberek és a munkaerő hiánya a faiparban napjainkban. A munkavállalónak manuálisan kellett a raklapokat emelgetnie és szögelnie, ami rendkívüli fizikai megterhelés. Ezért éreztük szükségét beszerezni ezt a raklapszögezőt. Az eszköz beszerzésével akár két munkavállalót is ki tud a cég váltani és amíg a gép elvégzi helyettük a nehéz fizikai munkát, addig ők tudnak más profitábilisebb feladatokra koncentrálni.

 Az eszközbeszerzés mellett munkagépkezelői képzés elvégzése is részét képezi a projektünknek. A képzés egítségével gyorsabb lesz a munkavégzés, ezáltal egységnyi idő alatt több munka végezhető, növelve a Benter-07 Kft bevételeit.       

A technológiafejlesztés közvetlen módon járul hozzá vállalkozásunk fejlődéséhez. A legmodernebb technológiát képviselő eszköznek hála munkavégzésünket soha nem látott gyorsasággal, pontossággal és minőségben vagyunk képesek folytatni a jövőben. A szakmai ismeretre irányuló képzés is fontos befektetést jelent munkavállalóinkba, ezáltal a cég jövőjébe.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:   2023.09.30

Danyi Benedek
Ügyvezető

+36 30/9832-597
Gyöngyössolymos
Szabadság út 53.

GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00559

Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő

fejlesztés a Benter-07 Kft-nél

GINOP-5.2.4-16-2016-01011

Copyright © 2013. Minden jog fenntartva.
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"

Ajánlatkérés
Kapcsolat
Hírlevél feliratkozás